ennie face ca îngrijirea la domiciliu să fie simplă, transparentă și accesibilă.

Ne-am propus să rezolvăm problema lipsei de îngrijitori în cadrul serviciilor de îngrijire de 24 de ore și, în același timp, să îmbunătățim îngrijirea la domiciliu și sprijinul acordat persoanelor în vârstă.

Povestea din spatele lui ennie

Cum a început totul

Cazurile din anturajul echipei noastre fondatoare, în care persoane dragi au ajuns să aibă nevoie de îngrijire, au oferit impulsul de a aborda piața netransparentă și cu prețuri ridicate a îngrijirii de 24 de ore. Experiențele neplăcute cu agențiile de plasament în domeniul îngrijirii de 24 de ore, care se caracterizau de cele mai multe ori prin lipsă de transparență, precum și prin oferte care nu aveau o reputație foarte bună, ne-au determinat să dezvoltăm un serviciu transparent, corect și accesibil pentru îngrijirea de 24 de ore sub forma platformei noastre ennie. În acest context, a apărut ideea ennie, o platformă transparentă care le permite îngrijitorilor să fie independenți și face ca îngrijirea 24 de ore din 24 să fie mai echitabilă pentru ambele părți.

» Prin modelul nostru de îngrijire echitabilă cu îngrijitori independenți, revoluționăm și legalizăm îngrijirea la domiciliu la prețuri accesibile și astfel putem oferi tuturor accesul la o îngrijire profesională și sinceră. «

Scopul nostru

La ennie, aducem împreună persoanele care au nevoie de îngrijire și îngrijitorii în câțiva pași simpli. Taxele mari pentru intermediari sunt eliminate, astfel încât solicitanții de îngrijire să aibă costuri reduse, iar îngrijitorii să beneficieze în același timp de o remunerație echitabilă.

Viziunea noastră

Revoluționăm îngrijirea 24 de ore din 24 pentru a atenua criza de îngrijire, una dintre cele mai mari probleme sociale din Germania, și pentru a permite persoanelor în vârstă să trăiască la domiciliu cât mai mult timp posibil.

Comunitatea ennie

Echipa noastră ennie, experimentată și prietenoasă, este reprezentată în Germania, Polonia și România. Ceea ce este deosebit de important pentru noi este să oferim o soluție simplă și echitabilă atunci când nevoia de îngrijire apare de multe ori brusc.Pentru că am experimentat noi înșine cum te simți la început să fii copleșit de multitudinea de informații legate de subiectul îngrijirii 24 de ore pe zi.De aceea, oferim o soluție completă, de la căutarea de informații până la relația de îngrijire existentă, dacă starea de sănătate a rudei tale se deteriorează.