ennie face îngrijirea corectă și avantajoasă

Dorim să facem ca îngrijirea în Germania să fie echitabilă și atractivă, atât pentru îngrijitori, cât și pentru cei care au nevoie de îngrijire.

Povestea din spatele companiei ennie

Cum a început totul

Și apoi a urmat momentul surpriză: un nou început în domeniul îngrijirii pe termen lung. Când i-a venit lui Torsten această idee, gândurile lui au început să capete sens. Rareori se aud lucruri pozitive din mediul în care trăiești și totuși îți dorești întotdeauna ce este mai bun pentru propria familie. După o mulțime de cercetări și experiențe inițiale proaste cu agențiile de plasare, iată că au început să prindă contur. Un azil de bătrâni nu reprezintă o alternativă, dar nici îngrijirea lor la domiciliu nu era tocmai fezabilă. Unde se poate găsi pe piața germană un îngrijitor empatic, de încredere, cu experiență și accesibil 24 de ore pe zi? Este dificil. Ca antreprenor cu experiență, Torsten a venit în cele din urmă cu o idee: o platformă transparentă și echitabilă care să plaseze îngrijitorii cu experiență. În acest fel a luat naștere ennie.

» Prin modelul nostru de îngrijire echitabilă cu îngrijitori independenți, revoluționăm și legalizăm îngrijirea la domiciliu la prețuri accesibile și astfel putem oferi tuturor accesul la o îngrijire profesională și sinceră. «

Obiectivul nostru

La ennie, plasăm îngrijitori cu persoane care caută îngrijire, în câțiva pași simpli. Nu se percep comisioane mari pentru intermediari, ceea ce permite, pe de o parte, costuri reduse și pe de altă parte, o remunerare echitabilă. Scopul nostru constă în asigurarea unui nivel ridicat de transparență și a unor condiții echitabile pe piață pentru îngrijitori și astfel, a unei îngrijiri de înaltă calitate, de încredere și pe termen lung pentru toți cei care au nevoie de ea.

Viziunea noastră

Dorim să stabilim un nou standard pentru îngrijirea la domiciliu 24 de ore din 24, astfel încât să rezolvăm criza de îngrijire, care reprezintă una dintre cele mai mari probleme sociale din Germania. În acest fel, le putem permite persoanelor în vârstă să trăiască la domiciliu cât mai mult timp posibil.

Echipa ennie

Echipa noastră experimentată și prietenoasă este reprezentată în Germania, Polonia și România. Este deosebit de important pentru noi să ajutăm oamenii să găsească îngrijirea potrivită încă de la început. Pentru că, deseori, o astfel de nevoie apare din senin și în mod imprevizibil. Am experimentat noi înșine cum este să fii bulversat de multitudinea de informații. Prin urmare, dorim să oferim un pachet complet fără griji, de la căutarea informațiilor până la raportul de îngrijire existent.

Trustpilot