Cu ennie câștigați cu până la 300 – 500 € mai mult pe lună.

În sfârșit, corect și bine plătit: începe să lucrezi ca îngrijitor sau ca și îngrijitoare cu ennie

ennie face ca găsirea unui loc de muncă ideal în domeniul îngrijirii să fie cât mai ușoară, astfel încât să poți câștiga mai mulți bani și să te bucuri de mai multă independență, ca îngrijitor sau îngrijitoare pe cont propriu.

În sfârșit, corect și bine plătit: începe să lucrezi ca îngrijitor sau ca și îngrijitoare cu ennie

ennie face ca găsirea unui loc de muncă ideal în domeniul îngrijirii să fie cât mai ușoară, astfel încât să poți câștiga mai mulți bani și să te bucuri de mai multă independență, ca îngrijitor sau îngrijitoare pe cont propriu.

Iată cum ennie, reușește să revoluționeze meseria de îngrijitor

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Salariu atractiv

Mulțumită lui ennie, rămâi cu mai mult. Pentru că, având un contract direct cu familia care are nevoie de îngrijire, nu pierzi bani în favoarea agențiilor. Câștigi cu până la 500 de euro mai mult pe lună decât dacă ai lucra pentru o agenție

Alegerea liberă a comenzii

Unde ți-ar plăcea cel mai mult să lucrezi? În zona Berlin, Hamburg sau München: Găsește familii potrivite care au nevoie de îngrijire (în toată Germania) și depune o cerere cu doar câteva click-uri. Niciodată nu a fost mai ușor să găsești locurile de muncă potrivite în domeniul îngrijirii!

Protecție totală

Fie că este vorba de asigurările de sănătate și de cele de răspundere civilă, de procesarea plăților sau de înregistrarea afacerii: ennie, vă însoțește până la încheierea cu succes a contractului și chiar mai departe. O persoană de contact personală este disponibilă în orice moment.

Simplu, rapid și sigur

1. Creează
profilul

Creează-ți un profil pe platforma noastră. Consilierul tău ennie va fi bucuros să te ajute să începi să folosești platforma ennie.

2. Alege o
familie

Descoperă locurile de muncă actuale și contactează familiile potrivite cu doar câteva click-uri.

3. Primește
salariul

Te ocupi de o familie și ești plătit corect. Dacă ai întrebări, suntem întotdeauna la dispoziția ta.

Extras din ofertele noastre actuale de locuri de muncă

cu efect imediat
Dresden, Sachsen
Deutsch: Cunoștințe medii de germană
3 luni

Îngrijirea unui bărbat de 85 de ani

Un bărbat în vârstă cu nivel de îngrijire 2 este limitat în mobilitate, astfel încât nu se poate deplasa decât în scaun cu rotile și din cauza a mai multe căzături, îi este frică să se ridice singur. Omul nu are boli.
Sarcinile îngrijitorului: Curățenie, gătit, cumpărături, ajutor cu igiena personală și îmbrăcare.
Îngrijitorul are propria cameră, baie separată și televizor.

Numar oferta: 2023070305

Güntersleben, Bayern
1.04.2023
Deutsch: Cunoștințe medii de germană
3 luni

Îngrijitor disponibil de la 1 aprilie

Un bărbat de 64 de ani, cu nivelul de îngrijire 5, are nevoie de îngrijire.
Bărbatul este parțial paralizat după un accident vascular cerebral și se mișcă într-un scaun cu rotile, uneori vorbind de neînțeles.
Sarcinile ingrijitorului: Ajutor la igiena personală, îmbrăcare, gătit și curățare.
Ingrijitorul are propria camera cu televizor.

Numar oferta: 2023070304

Hettingen
7.04
Deutsch: Cunoștințe medii de germană
3 luni

Bărbat de 66 de ani are nevoie de ajutor pentru îngrijire

Soția caută îngrijitor pentru soțul ei, în vârstă de 66 de ani, cu gradul de îngrijire 5, care este imobilizat la pat și se mișcă doar într-un scaun cu rotile și există și un pat de îngrijire. Bărbatul a avut un accident vascular cerebral și de atunci nu a mai putut să se ridice din pat. Bărbatul are o tumoare și, prin urmare, vorbește foarte încet și lent.
Responsabilitati ale ingrijitorului: ajutor la imbracare, la igiena personala. La cerere, ajutor la curățenie, gătit și cumpărături. Dacă este necesar, uneori este nevoie si de îngrijirea de noapte.
Îngrijitorul are propria cameră cu baie separată, televizor și internet.

Numărul ofertei: 2023030703

Nürtingen, Baden Württemberg
3.04.2023
Deutsch: Cunoștințe medii de germană
3 luni

Îngrijitor pentru o mamă în vârstă de 89 de ani

Femeia în vârstă folosește un scaun cu rotile și un premergător pentru a se deplasa pentru că a căzut și și-a fracturat jumătate de vertebre; are și stimulator cardiac.

Sunt necesare cunoștințe medii de germană.

Sarcinile îngrijitorului: gătit împreună, curățenie și ajutor cu igiena personală și îmbrăcare.
Îngrijitorul are propria cameră cu baie separată, TV și WiFi.

Numărul ofertei: 2023030702

Wolfenbüttel, Niedersachsen
1.04
Deutsch: Cunoștințe medii de germană
3 luni

Cuplul are nevoie de îngrijire

Soț și soție, ambii au gradul de îngrijire 2. Femeia are 91 de ani, iar bărbatul 85 de ani. Ambele persoane au ușoare restricții de mobilitate și folosesc un premergător pentru a se deplasa. Cuplul locuiește într-o casă cu terasă, iar îngrijitoarul are propria cameră cu baie separată și televizor.
Responsabilitățile îngrijitorului: Ajutor la igiena personală, îmbrăcat, cumpărături, spălat rufe, curățenie și gătit.
Numărul ofertei: 2023030701

Brüggen
1.03
Deutsch: cunoștințe intermediare de limba germană
3 luni

Fiul caută un îngrijitor pentru părinții săi

Părinții au 85 de ani și locuiesc într-un orășel din Renania de Nordrhein- Westfalen: Brüggen. Ambii au nivelul de îngrijire 3, și locuiesc acasă. Doamna în vârstă are diabet, iar soțul ei poartă ciorapi compresivi. Ambii se deplasează cu ajutorul unui rulator.
Sarcinile îngrijitorului: Ajutor la îmbrăcare, curățenie, cumpărături și gătit.

Ingrijitoarea are propria ei camera cu TV si internet. Nu există animale de companie în casă și familia nu doreste ca îngrijitorul să vină cu animalele de companie.

Numar oferta: 2023012503

Lammershagen, lângă Kiel
cât de repede posibil
Deutsch: Cunoștințe de bază
3 luni

Părinții caută îngrijitor pentru fiica cu handicap

Această familie din apropierea orașului Kiel caută o îngrijitoare, de preferință tânără (aprox. până la 40 de ani) pentru fiica lor de 26 de ani care suferă de spasticitate. Ar trebui să îi placă să participe la activități, să gătească pentru ea și să petreacă timp cu persoana care are nevoie de îngrijire. Nu se poate deplasa independent, motiv pentru care trebuie să fie schimbată de scutece și spălată. Cu toate acestea, tânăra are însă mintea foarte limpede. Tatăl și alți doi copii locuiesc în gospodărie.

Sudul Pădurii Negre
cât de repede cu putință
Deutsch: bun
3 luni

Pacientă care se deplasează singură, locuiește în Pădurea Neagră

Această persoană în vârstă care are nevoie de îngrijire locuiește la etajul inferior al unei case mari din sudul Pădurii Negre. Fiica ei locuiește la etajul superior. Doamna are nevoie de ajutor în treburile de zi cu zi, în special în gospodărie, dar este încă relativ independentă și mobilă. Prin urmare, una dintre sarcinile îngrijitorului este să o ducă pe doamnă la prieteni cu mașina și să petreacă ziua cu ea.

Berlin
cât de repede cu putință
Deutsch: scăzut
3 luni

Pacientă care locuieste in centrul Berlinului, caută îngrijitoare vorbitoare de limba engleză

Această familie caută o îngrijitoare cu bune cunoștințe de limba engleză pentru mama lor. Persoana care necesită îngrijire are gradul de îngrijire 4 și are nevoie de sprijin la orice. Apartamentul este situat în centrul Berlinului, în apropiere de Kurfürstendamm. Ar fi de dorit ca îngrijitorul să înceapă la mijlocul lunii iulie.

Köln
Ab August
Deutsch: gut
3 Monate

Wir suchen eine Pflegekraft

ennie bietet Betreuungskräften die Möglichkeit, selbstständig zu arbeiten. Da somit hohe Vermittlungsgebühren wegfallen, erhalten Sie eine bezahlbare und qualitativ hochwertige Betreuung.

Pe ennie, te poți baza

La noi, ești apreciat

Să ne cunoaștem
mai întâi

Vrei să știi ce te așteaptă? Nicio problemă - cu ennie, poți face cunoștință cu familiile prin intermediul unui chat și al unui apel telefonic înainte de a accepta oferta.

Sprijin
complet

ennie este mereu la dispoziția ta. Ai întrebări cu privire la procesul de mediere? Sau ai nevoie de sprijin în ceea ce privește formalitățile? Contactează-ne în orice moment prin telefon sau e-mail și te vom ajuta imediat.

Transparență
totală

Știi exact la ce să te aștepți. Din moment ce cunoști cu exactitate starea persoanei care are nevoie de îngrijire și a cazării tale înainte de a semna contractul, scapi de unele surprize neplăcute.

Ești liber
de condiții

Ai libertatea de a alege: Alege salariul dorit și găsește oferte potrivite pe platforma noastră cu doar câteva click-uri. Tu îți stabilești venitul!

Activitatea
oficială

Nu trebuie să îți faci griji pentru că lucrezi cu propria afacere în Germania. Bineînțeles, vei beneficia de o asigurare de răspundere civilă și dacă dorești, de o asigurare suplimentară de sănătate prin ennie.

Un partener
de încredere

ennie oferă încredere. Compania noastră are sediul în Köln și este întotdeauna disponibilă pentru tine. Vorbești cu noi în germană, poloneză sau română. Așteptăm cu interes să ne contactezi!

Ce face ennie diferit

Munca echitabilă în domeniul îngrijirii prin modelul nostru

Este importantă pentru tine o cooperare bazată pe încredere și respect în îngrijire? Și pentru noi! Prin ennie, lucrezi cu standarde înalte și un venit atractiv ca îngrijitor în Germania. Ne pasă din suflet să creăm un cadru sigur atât pentru tine, în calitate de îngrijitor, cât și pentru cei care au nevoie de îngrijire. La noi, poți să alegi direct și în mod autodeterminat locul de muncă care ți se potrivește. Îți stăm la dispoziție oricând și în orice moment pentru ajutor și consiliere.

 

Fiind o agenție transparentă și echitabilă, luăm doar 10% din comisionul pe care îl primim din costurile familiei. În schimb, îți oferim toate serviciile pentru a te sprijini în mod optim în activitatea ta. În plus, lucrezi în mod oficial și ești asigurat social datorită activității tale independente.

ennie vă oferă o gamă completă de servicii

Ce spun îngrijitorii noștri

Întrebări frecvente

Îngrijitorii care locuiesc în casa persoanei care are nevoie de îngrijire se ocupă de activități de îngrijire, cum ar fi gătitul, igiena personală sau însoțirea persoanei la medic. Bineînțeles, îngrijitorul nu este de serviciu 24 de ore pe zi. În contextul îngrijirii, îngrijitorul locuiește de obicei în casa/apartamentul persoanei care are nevoie de îngrijire. Îngrijitorul organizează și se asigură că persoana care are nevoie de îngrijire este pe deplin asigurată și îngrijită, dacă este necesar cu ajutorul unor terți, cum ar fi un serviciu mobil de îngrijire sau „catering”.
Activitatea de îngrijitor ca persoană independentă este recunoscută prin lege. Modelul de contract de îngrijire furnizat de ennie a fost verificat de un avocat și prevede desfășurarea unei activități independente. Cu toate acestea, conform reglementărilor legale, este de asemenea important ca reglementările din contract să fie respectate și să nu fie percepute diferit.
Îngrijitorul și persoana care are nevoie de îngrijire au posibilitatea de a se cunoaște mai bine prin intermediul funcției de chat a platformei și prin intermediul apelurilor telefonice înainte de încheierea contractului de îngrijire. Prin intermediul funcției de chat, se poate răspunde la întrebări și se pot clarifica nevoile de îngrijire și calitățile îngrijitorului. De regulă, părțile nu se întâlnesc personal înainte de a încheia contractul.

Venitul este negociat și convenit individual între îngrijitor și persoana care are nevoie de îngrijire. În profilul lor de pe platforma ennie, îngrijitorii își pot introduce așteptările privind venitul dorit. Platforma ennie oferă orientări de preț sub forma unor intervale de prețuri pe care le pot atinge îngrijitorii cu experiență și competențe.

ennie se străduiește să plaseze numai îngrijitori suficient de calificați la persoanele care au nevoie de îngrijire. Totuși, nu este necesară o formare profesională finalizată.

ennie acordă o mare importanță chimiei personale dintre persoana care are nevoie de îngrijire și îngrijitor. Însă, uneori pot apărea conflicte între cele două părți. Deoarece ennie nu este parte la contractul de îngrijire, aceste conflicte trebuie rezolvate între îngrijitor și persoana care are nevoie de îngrijire, ceea ce, de obicei, se rezolvă cu succes. ennie oferă, totuși, sprijin în aceste situații. În caz de conflicte și întrebări, ennie dispune de o echipă de service experimentată și multilingvă, care este bucuroasă să sprijine părțile în găsirea unei soluții.
De regulă, pe durata contractului de îngrijire, îngrijitorul locuiește în casa/apartamentul persoanei care are nevoie de îngrijire. Acolo, îngrijitorul primește, de obicei, o cameră mobilată și încuiată cu cheie, în mod gratuit. Și în acest caz, acordul dintre îngrijitor și persoana care are nevoie de îngrijire este decisiv. În cazul în care îngrijitorul locuiește în casa/apartamentul persoanei care are nevoie de îngrijire, trebuie să i se acorde, pe lângă camera mobilată, și utilizarea unei băi și a unei bucătării. În mod ideal, îngrijitorul ar trebui să aibă, de asemenea, acces la internet.
Activitățile de îngrijire pe care trebuie să le ofere îngrijitorul pot fi variate. În linii mari, acestea pot fi împărțite în activități de menaj și îngrijire de bază. Îngrijitorul asigură următoarele activități, de exemplu: Îngrijire corporală, activități de mișcare, deplasare la toaletă sau servicii casnice, cum ar fi cumpărături, pregătirea meselor, spălatul, curățenia etc. Factorul decisiv este ceea ce s-a convenit între îngrijitor și persoana care are nevoie de îngrijire în contractul de îngrijire. Important: Activitățile medicale nu sunt, de obicei, datorate și de multe ori, nu pot fi asigurate de către îngrijitor.
În calitate de îngrijitor cu propria afacere, nu trebuie să plătiți taxe mari agențiilor. Aveți, de asemenea, flexibilitatea de a vă alege în mod liber oferta de muncă, de a vă stabili singuri condițiile și de a lucra în mod oficial  în Germania.
Un contract pentru activitățile de îngrijire este încheiat exclusiv și direct între îngrijitor și persoana care are nevoie de îngrijire sau reprezentantul acesteia. ennie nu este parte la contract. ennie doar a intermediat părțile contractante.
Determinant este ceea ce s-a convenit în contractul de îngrijire dintre cele două părți. Contractul de îngrijire încetează, de obicei, odată cu decesul persoanei care are nevoie de îngrijire. În cazul unor șederi mai lungi în spital sau în clinică, se aplică, de obicei, normele de încetare convenite în contract.
Nu. Îngrijitorul își desfășoară activitatea în mod independent și nu ca angajat. Prin urmare, nu este necesară înregistrarea de către persoana care are nevoie de îngrijire.
Nu. ennie plasează numai îngrijitori independenți prin intermediul platformei. Aceștia nu au o relație de angajare cu ennie. ennie, de asemenea, nu plasează angajați. Persoana care are nevoie de îngrijire și îngrijitorul independent încheie un contract de îngrijire directă pentru activitatea de îngrijire. ennie nu este parte la acest contract.
Îngrijirea 24 de ore din 24″ (denumită și „îngrijire 24/7”) este un termen colocvial utilizat ca sinonim pentru activitățile de îngrijire desfășurate de îngrijitorii care locuiesc în gospodăria persoanei care are nevoie de îngrijire. Bineînțeles, îngrijitorul nu este de serviciu 24 de ore pe zi. Orele de îngrijire depind întotdeauna de sfera contractuală a serviciilor și de nevoile individuale ale persoanei care are nevoie de îngrijire. Este important, atât pentru îngrijitori, cât și pentru persoanele care au nevoie de îngrijire, ca îngrijitorul să desfășoare activitățile de îngrijire în mod independent și nu ca angajat. În acest caz, nici Legea privind timpul de lucru, nici Legea privind salariul minim nu se aplică relației de îngrijire. În acest caz, „îngrijirea 24 de ore din 24” este, de asemenea, legală.
Nu. ennie plasează îngrijitori doar la persoane care locuiesc în Germania.
Trustpilot