Corect și bine plătit: Calea ta către slujba de îngrijire ideală cu ennie.

ennie face posibilă îngrijirea echitabilă 24 de ore din 24: Alegeți-vă singur următoarea misiune și beneficiați de un venit mai mare și de condiții de muncă sigure. V-ați dorit dintotdeauna să lucrați ca îngrijitor cu propria meserie? ennie este bucuroasă să vă ajute la fiecare pas.

Ce faci ca îngrijitor?

Îngrijirea / igiena de bază și intimă

Aceștia sprijină persoana care are nevoie de îngrijire în ceea ce privește igiena personală și de bază. Pe lângă asistența pentru toaletă și îngrijirea incontinenței, aceasta include mai ales măsuri de igienă personală, cum ar fi îngrijirea pielii, a părului și a unghiilor, dușul, spălarea, pieptănarea și bărbieritul.

Întreținerea gospodăriei / sprijin domestic

Pentru ca persoana care are nevoie de îngrijire să poată continua să trăiască într-un mediu îngrijit, veți prelua toate sarcinile casnice. Aceasta include efectuarea cumpărăturilor zilnice, curățarea apartamentului, spălatul rufelor, pregătirea meselor și spălatul vaselor.

Alimentație și nutriție

Aceștia nu numai că sunt responsabili pentru a ajuta la masă, dar se ocupă și de pregătirea meselor. În cazul în care există diete prescrise de medic, acestea sunt luate în considerare la hrănirea persoanei care are nevoie de îngrijire. Bineînțeles, persoana care are nevoie de îngrijire poate fi implicată și în pregătirea mesei.

Sprijin pentru mobilitate / Sprijin pentru activare

Bineînțeles, persoanele care au nevoie de îngrijire sunt, de asemenea, asistate în ceea ce privește mobilitatea lor. De exemplu, ajutați persoanele care au nevoie de îngrijire și care au dificultăți de mers să se ridice, să se întindă, să meargă și să urce scările. Pentru a oferi o ușurare suplimentară persoanei care are nevoie de îngrijire, puteți să o însoțiți la întâlniri.

Ce nu faci în calitate de îngrijitor?

Îngrijirea tratamentului medical

Aceștia preiau doar sarcinile din domeniul îngrijirii la domiciliu, dar nu și cele medicale, care includ, de exemplu, administrarea activă de medicamente, măsurarea tensiunii arteriale, administrarea de injecții sau altele similare.

Curățare de bază

Vă asigurați că locuiți într-un mediu bine întreținut. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că curățenia domestică de bază, cum ar fi spălarea covoarelor, curățarea radiatoarelor și a prizelor sau curățarea cuptorului, va fi efectuată de dumneavoastră.

Grădinărit

Aceștia se ocupă de plantele de apartament din gospodăria persoanei care are nevoie de îngrijire. Cu toate acestea, ei nu sunt responsabili pentru munca grea în grădină. Aceasta include sarcini precum fertilizarea plantelor, tăierea copacilor sau altele similare.

Obțineți asistență completă cu ennie - simplu, sigur și transparent

1

Venituri atractive

Cu ennie, mai mult rămâne pentru tine. Prin faptul că aveți un contract direct cu familia care are nevoie de îngrijire, nu pierdeți bani în favoarea agențiilor. Prin urmare, cu noi primiți un venit ridicat, cu până la 600 € mai mare decât un salariu la o agenție.

2

Alegerea liberă a comenzii

La noi, aveți posibilitatea de a alege: alegeți-o pe cea care vi se potrivește cel mai bine dintr-o varietate de familii, în orice moment. Puteți alege locul de muncă ideal pentru dumneavoastră în toată Germania dintr-un număr mare de oferte disponibile.

3

Protecție completă

Cu ennie, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la acoperire sau legalitate – toți îngrijitorii au un contract de servicii cu noi, conform legislației germane. În plus, vă putem asigura opțional pentru sănătate și răspundere civilă.

4

Faceți cunoștință unul cu celălalt mai întâi

Vrei să știi ce te așteaptă? Nicio problemă – ennie vă oferă posibilitatea de a cunoaște familia prin intermediul unui chat, al unui apel telefonic sau al videoclipurilor încărcate înainte de a accepta slujba.

5

Accesibilitate continuă

ennie nu vă va dezamăgi. Dacă aveți întrebări legate de procesul de plasament, de profiluri sau de chestiuni birocratice, ne puteți contacta în orice moment prin telefon sau e-mail, și în limba dvs. de origine.

6

Transparența în mediere

La ennie vă garantăm intotdeauna o intermediere transparentă și sigură. Deoarece cunoașteți de la bun început starea persoanei care are nevoie de îngrijire și a locuinței sale, veți avea parte de o transparență totală și nu veți avea surprize.

Ce facem noi

ennie revoluționează profesia de asistent medical

Plasament juridic cu venituri atractive

Cu ennie, obțineți o platformă online unde persoanele care au nevoie de îngrijire și îngrijitorii se pot găsi cu ușurință unii pe alții. În acest fel, vă permitem să vă desfășurați activitatea de îngrijire cu propria afacere și, astfel, în mod legal. Deoarece aici nu intră în joc nicio agenție, la care ar trebui să plătiți de obicei taxe mai mari, puteți conta întotdeauna pe un venit mai mare și mai atractiv.

Selecție gratuită a comenzilor prin intermediul platformei online

ennie face ca îngrijirea 24 de ore din 24 să fie ușoară pentru toată lumea. Mai presus de toate, acest lucru include faptul că, în calitate de îngrijitor, puteți alege dintr-un bazin mare de locuri de muncă în domeniul îngrijirii – în toată Germania! Aveți acces la diferitele locuri de muncă în orice moment. ennie este bucuroasă să vă ajute cu primii pași în noul loc de muncă în domeniul îngrijirii.

Acoperire completă prin beneficiile ennie

Odată ce ați găsit locul de muncă potrivit, ennie vă va însoți cu plăcere în restul procesului. Vă vom sprijini cu toate formalitățile birocratice și ne vom ocupa cu plăcere de asigurarea de sănătate și de răspundere civilă, de înregistrarea afacerii și de întocmirea declarațiilor fiscale. Dacă aveți întrebări, vă stăm la dispoziție prin telefon sau e-mail.

Totul în detaliu

Nu. ennie plasează îngrijitorii doar la persoane fizice care locuiesc în Germania.
Onorariul este negociat și convenit individual între îngrijitor și persoana care are nevoie de îngrijire. În profilul lor de pe platforma ennie, îngrijitorii își pot introduce așteptările privind onorariile. Platforma ennie oferă îndrumări sub forma unor intervale de prețuri pe care le ating îngrijitorii cu experiență și cunoștințe comparabile.
Îngrijitorul și persoana care are nevoie de îngrijire au posibilitatea de a se cunoaște mai bine prin intermediul funcției de chat a platformei înainte de a încheia contractul de îngrijire. Prin intermediul funcției de chat, se poate răspunde la întrebări și se pot clarifica nevoile de îngrijire și calitățile îngrijitorului. De regulă, părțile nu se întâlnesc personal înainte de a încheia contractul. Puteți găsi explicații suplimentare în prezentarea noastră generală a serviciilor.
De regulă, îngrijitorul locuiește în casa/apartamentul persoanei care are nevoie de îngrijire pe durata contractului de îngrijire. Acolo, îngrijitorul primește, de obicei, o cameră mobilată și închisă cu cheie, în mod gratuit. Factorul decisiv în acest caz este, de asemenea, acordul dintre îngrijitor și persoana care are nevoie de îngrijire. În cazul în care îngrijitorul locuiește în casa/apartamentul persoanei care are nevoie de îngrijire, trebuie să i se acorde utilizarea unei băi și a unei bucătării, pe lângă camera mobilată și încuiată. În mod ideal, îngrijitorul ar trebui să aibă, de asemenea, acces la internet.
Angajarea unui îngrijitor ca lucrător independent este recunoscută în mod expres de jurisprudență. Modelul de contract de îngrijire furnizat de ennie a fost revizuit de un avocat și prevede angajarea ca lucrător independent. Cu toate acestea, potrivit jurisprudenței, depinde și de modul în care contractul este „trăit” în mod efectiv. Prin urmare, pentru a evita așa-numita „activitate independentă fictivă”, părțile ar trebui să urmeze sfaturile din ghidul nostru.
Un contract pentru activități de îngrijire se încheie exclusiv și direct între îngrijitor și persoana care are nevoie de îngrijire sau reprezentantul acesteia. ennie nu este parte la contract. ennie a fost doar un intermediar între părțile la contract.
ennie și-a stabilit obiectivul de a pune în legătură îngrijitorii potriviți cu persoanele care au nevoie de îngrijire. ennie acordă, prin urmare, o mare importanță profilurilor transparente și semnificative ale îngrijitorilor și ale persoanelor care au nevoie de îngrijire. Înainte de încheierea contractului de îngrijire, se planifică o întâlnire în cadrul căreia părțile contractante se pot cunoaște reciproc și pot clarifica întrebări, nevoi etc. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca îngrijitorii să nu fie disponibili. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca între persoana care are nevoie de îngrijire și îngrijitor să nu existe o chimie corectă. Modelul de contract de îngrijire furnizat de ennie prevede, prin urmare, un drept de reziliere obișnuit de 7 zile. Atât îngrijitorul, cât și persoana care are nevoie de îngrijire pot, prin urmare, să rezilieze contractul de îngrijire în scurt timp, dacă „chimia” nu este potrivită. Părțile pot găsi cu ușurință un înlocuitor prin intermediul platformei ennie. Bineînțeles, ennie vă sprijină și în căutarea unui înlocuitor pe termen scurt.
Factorul decisiv este ceea ce s-a convenit în contractul de îngrijire dintre îngrijitor și persoana care are nevoie de îngrijire. De regulă, contractul de îngrijire încetează odată cu decesul persoanei care are nevoie de îngrijire. În cazul unor șederi mai lungi în spital sau în clinică, se utilizează de obicei normele de încetare convenite în contractul de îngrijire.
ennie acordă o mare importanță găsirii unor îngrijitori potriviți pentru persoanele care au nevoie de îngrijire. Cu toate acestea, uneori pot apărea conflicte între îngrijitor și persoana care are nevoie de îngrijire. Deoarece ennie nu este parte la contractul de îngrijire, aceste conflicte trebuie să fie rezolvate de către îngrijitor și persoana care are nevoie de îngrijire, ceea ce, de obicei, este un succes. ennie nu lasă însă părțile în pace. Pentru conflicte și întrebări, ennie are o echipă de service experimentată și multilingvă care este bucuroasă să sprijine părțile în găsirea unei soluții.